Handelsbetingelser

BETALING

Betula Care modtager betaling med Dankort/Visadankort. Vi modtager også følgende kreditkort: Mastercard, Maestro og VisaElektron. Ved brug af kort pålægges gebyr.

Når du laver en bestilling på www.betulacup.com trækker vi først beløbet fra din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

LEVERING

BETULA CARE leverer til hele verden.

For levering til Danmark gælder følgende:

 • Forsendelse uden omdeling DKK 29,00
 • Levering til din privatadresse DKK 48,00
 • Alle bestillinger afsendes senest den følgende hverdag, og samme dag hvis du bestiller inden kl. 16.00
 • Du har naturligvis 14 dages fuld returret og kan altid få dine penge tilbage
 • Tryg og sikker nethandel via PBS

Betula Care leverer med Post Danmark. Rettidig levering forudsætter at Post Danmark overholder dag-til-dag levering.
Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede eller udeblevne leverancer, fremsender vi en ny leverance uden beregning for dig.

For levering til udlandet:

 • Levering med PostNord
 • Prisen kan variere alt efter hvor og hvordan du vil have sendt din pakke
 • Alle bestillinger afsendes senest den følgende hverdag, og samme dag hvis du bestiller inden kl. 16.00  
 • Du har naturligvis 14 dages fuld returret og kan altid få dine penge tilbage
 • Alle forsendelser er værdiforsikrede og sendes som pakker
 • Tryg og sikker nethandel via PBS

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på betulacup.com.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@betulacup.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

– Ved returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Vi opfordrer til at man returnerer varerne som forsikret pakkepost. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.

– Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

-Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer returneres til Betula Care, Spangsvej 32, 5210 Odense NV

 

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATIONSRET)

Betula Care yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller vold. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Betula Care inden for rimelig tid. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Der kan også aftales et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. I forbindelse med reklamationssager afholder Betula Care dine (rimelige) returneringsomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: info@betulecup.com Varen sendes til: Betula Care, Spangsvej 32, 5210 Odense NV. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)

Ingen personlige oplysninger der registreres på betulacup.com bliver overdraget, solgt eller på anden vis gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Betula Care.
Ved køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne registreres hos Betula Care og transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form. Vi gemmer oplysningerne i 5 år, hvorefter de slettes. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Betula Care videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du kan frit vælge at få din emailadresse optaget på en mailingliste hos betulacup.com, så du kan modtage vores nyhedsbrev ca. 2 gange om måneden. E-mail adresssen videregives ikke til andre. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Som registreret hos Betula Care har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Betula Care via email info@betulacup.com

Ingen produkter